Bilantul inainte de iarna: 44 de strazi finalizate

Hila Ovidiu

Inca 10 strazi au fost modernizate. Pe acestea santierele sunt deja inchise. Per total in acest an au fost modernizate 44 de artere ale orasului.

S-au inchis santierele pe strazile Ecaterina Teodoroiu, Petru Maior, Faiantei, Laptariei, Arcului, Lebedei, Libertatii, Nicolae Milescu si Fratii Buzesti. Pe aceste artere s-a intervenit pentru reabilitarea retlelor de apa si canalizare, amenajarea tubulaturii pentru cablaj metropolitan, modernizarea carosabilului, a trotuarelor si chiar a iluminatului public. Acolo unde a fost posibil s-au trasat si noi locuri de parcare.

Reprezentantii municipalitatii spun ca la momentul de fata mai sunt deschise in oras inca 15 santiere pe drumuri. Sursele de finantare pentru aceste lucrari au provenit atat de la bugetul local cat si din ultimul credit BERD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A furat o masina, a avariat-o si a abandonat-o

Un tanar in varsta de 24 de ani risca sa ajunga la inchisoare dupa ce a furat o autoutilitara si a produs un accident.  Tanarul nu detinea nici macar permis de conducere. Acum are dosar penal pentru furt in scop de folosinta. Politistii spun ca tanarul rasinarean a furat din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro