Bilant accident: 4 raniti raman internati

Hila Ovidiu

8 dintre cei 12 raniti adusi la spitalul din Sibiu in urma accidentului petrecut luni pe DN1 au scapat fara internare. 2 barbati si 2 femei vor ramane insa in spital pe sectiile de Ortopedie si Neurochirurgie.

Cei doi barbati ramasi internati se afla pe Sectia Clinica de Ortopedie si au varste de 40 si 57 de ani. Dintre victimele de sex feminin ramase internate o femeie in varsta de 27 de ani este internata la Ortopedie iar cealalta, in varsta de 57 de ani se afla in cadrul sectiei Clinice de Neurochirurgie. Reamintim faptul ca in cursul zilei de luni  a avut loc la iesire din Miercurea Sibiului un grav accident rutier in urma caruia 12 persoane au fost transportate la spital. Cu exceptia celor 4 victime care au necesitat internare restul persoanelor au scapat cu cateva rani grave sau zgarieturi. Accidentul s-a produs pe fondul vitezei neadaptate. De vina pentru producerea evenimentului rutier este soferul unui microbuz care, a franat brusc insa nu s-a putut opri, a intrat pe contrasens si a lovit din plin o masina condusa regulamentar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Retea de traficanti de droguri destructurata de politistii sibieni

Inca o retea de droguri a fost destructurata la Sibiu. Politistii Serviciului  de Combatere a Criminalitatii Organizate din Sibiu au efectuat 14 descinderi in urma carora au retinut 6 persoane. Acestea sunt acuzate ca au procurat si comercializat droguri de mare risc. Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Sibiu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro