Biciclist accidentat in Selimbar

Hila Ovidiu

Un batran de 63 de ani din Selimbat a ajuns in stare grava in spital, dupa ce a fost lovit de un autoturism in timp ce se plimba cu bicicleta. Batranul a virat la stanga fara a se asigura, iar o masina care circula regulamentar l-a lovit in plin.

Neatentia era sa-l coste scump pe un batran de 63 de ani din Selimbar. In timp ce se deplasa cu bicileta pe strada M. Viteazu din localitate, barbatul a efectuat un viraj brisc la stanga, fara sa se asigure. A fost acrosat de o soferita care circula regulamentar. In urma accidentului, batranul a suferit rani grave. Politistii ii atentioneaza din nou pe conducatorii de vehicule pe doua roti sa respecte regulile de circulatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Munitie neexplodata la Seica Mare

Pericol de explozie la Seica Mare. Echipa pirotehnica din cadrul ISU Sibiu a ridicat miercuri seara, la intrarea in localitate, la marginea partii carosabile, trei proiectile perforante de artilerie. Joi dimineata pirotehnistii au fost chemati din nou, deoarece au fost gasite alte trei proiectile. Alarma pe DN 14, la intararea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro