Bicicleta la control

Hila Ovidiu

Siguranta biciclistilor a fost miercuri in atentia politistilor rutieri. Oamenii legii i-au pandit pe toti cei care incalca regulile de circulatie. Acolo unde a fost cazul au fost aplicate sanctiuni.

Politistii rutieri au amendat mai multi biciclisti care nu erau echipati corespunzator sau care nu au circulat conform normelor rutiere. Nici soferii care nu le-au acordat prioritate nu au scapat mai ieftin.

Politistii le reamintesc sibienilor faptul ca pentru a putea circula cu bicicleta pe drumurile publice acestia trebuie sa aiba minim varsta de 14 ani. Biclicletele trebuie echipate cu lumini de culoare alba sau galbena pe partea din fata si cu lumini rosii in partea din spate. Pe drumurile publice biciclistul este obligat sa poarte vesta reflectorizanta si sa se deplaseze doar pe pistele pentru biciclisti sau cat mai aproape de marginea drumului in liposa acestora. Biciclistii nu au voie sa traverseze trecerile pentru pietoni decat dupa ce au coborat de pe bicicleta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Evaluare Nationala pentru elevii de clasa a II-a

Mai bine de 4 mii de elevi trec in aceste zile prin primele  examene din viata lor. vorbim despre scolarii aflati in clasa a II care sustin Evaluarea Nationala. Miercuri a avut loc proba scrisa pentru matematica. Participa la Evaluari 4330 de elevi de clasa a II-a din toate unitatile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro