Bezna pe Calea Cisnadiei

Hila Ovidiu

Dupa ce ca nu avem deszapezire, in unele zone ale orasului nu avem nici macar lumina! Pe Calea Cisnadiei, de la intrarea din Cisnadie si pana spre intersectia cu strada Siretului iluminatul public nu functioneaza de aproximativ o saptamana.

Chiar si atunci cand nu e plina de zapada, o buna parte din Caleaa Cisnadiei se transforma intr-un real pericol atat pentru soferi cat si pentru pietoni imediat ce se lasa seara. Pe o portiune de mai bine de un kilometru cat este de la intrarea in oras si pana aproape de intersectia cu strada Siretului nu functioneaza sistemul de iluminat public. Imaginile cu strada in bezna ne-au fost trimise pe adresa redactiei de catre un telespectator al Eveniment TV. Daca si dumneavoastra aveti imagini care pot deveni stire nu ezitati sa ni le trimiteti pe adresa de e-mail stiri@evenimentsibiu.ro iar noi le vom arata lumii intregi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

11 persoane cu mainile si picioarele rupte dupa cazaturi pe gheata

Tot din vreme rea s-au umplut si spitalele. Numai la Judetean au ajuns in ultimele 24 de ore 11 persoane cu mainile si picioarele rupte. Medicii se asteapta la o crestere a numarului de victime pentru perioada urmatoare. Ghinionul si vremea rea le-au venit de hac sibienilor. 11 oameni au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro