Best of AF

Hila Ovidiu

Astra Film Festival pleaca in turneu prin tara. Prima oprire va fi la Bucuresti. Acolo vor fi proiectate cele mai apreciate documentare rulate la cea de-a XII-a editie a festivalului.

Cele mai bune filme de la ultima editie a Astra Film Festival vor pleca in turneu prin tara. Prima oprire va fi in Capitala. Sederea in Bucuresti va fi de 3 zile timp in care vor fi proiectate 12 documentare. Printre acestea se numara Phon Pehn Lullaby( citit fon fen lulabi) productia care a castigat marele premiu Astra Film, dar si Turn off the lights, o productie impresionanta despre viata catorva tineri iesiti dupa ani buni din inchisoare. Printre proiectii se numara si pelicula “Cai salbatici”, castigatoarea premiului pentru cel mai bun documentar la sectiunea Ecocinematograf. Tot in seria filmelor filmate in Romania se numara si documentarul despre Rosia Montana. Ca si in timpul festivalului de la Sibiu proiectiile vor fi urmate de discutii cu publicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Descoperiri in pinacoteca Muzeului National Brukenthal

Expozitie mai putin obisnuita la Muzeul National Brukenthal. Joi la pranz iubitorii de arta pot face “Descoperiri in pinacoteca Muzeului National brukenthal. Evenimentul se va desfasura la Galeria de Arta Europeana. Aproape de jumatatea lunii decembrie muzeul baronului propune sibienilor o expozitie inedita. Este vorba despre “Descoperiri in pinacoteca Muzeului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro