Belsug in centrele sociale din Sibiu

Hila Ovidiu

Gustul sarbatorilor se simte in acest an si la Azilul de Batrani, Cantina Sociala sau Adapostul de Noapte. Institutiile din subordinea municipalitatii au pregatit programe speciale pentru beneficiarii lor.

Batranii de la Azil vor fi vizitati de colindatori. Acestia le vor duce si pachetele cu produse specifice sarbatorilor de iarna. De asemenea masa de pe masa de Craciun nu vor lipsi bunatatile traditionale. De sarbatori cu gust se vorb bucura si 50 de veterani de razboi din municipiu. Lor le-au fost pregatite pachete cu produse de sarbatori. Acestea vor fi livrate la domiciliul fiecarui beneficiar in parte. La Adapostul de noapte celor ajunsi in acolo in perioada sarbatorilor li se va oferi o masa calda. Cei mai castigati sunt insa beneficiarii Cantinei Sociale. Pentru ei angajatii unitatii alimentare muncesc de zor. Vor primi atat de Craciun cat si de Anul Nou produse traditionale, dulciuri si fructe.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zeci de sibieni cazuti pe gheata sau zapada

Gheata continua sa faca victime. De la inceputul lunii si pana in prezent au cerut ajutorul medicilor ortopezi un numar de aproximativ 50 de sibieni. Din fericire nu toti au fost cu fracturi. Dupa inceputul de saptamana cu ninsori, vine frigul. Gheata si zapada batatorita de pe jos au bagat […]

Din arhiva

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro