Beat crita!

alin

In timp ce unii se trezesc dimineata pentru a merge la serviciu, altii se trezesc pentru…a-si uda gatul! Si nu se opresc doar la un paharel de licoare bahica. Este si cazul unui sibian prins de politisti cu o alcoolemie aproape de limita comei alcoolice.

Este incredibil cum unii oameni isi risca propria viata dar si pe acelor din jurul lor cu nimic vinovati, urcand la volan dupa ce au baut cu mult mai mult decat prevede codul rutier si chiar legea bunului simti. O dovada de cumplita inconstienta este si un barbat de 38 de ani pe care oamenii legii l-au tras pe dreapta pentru un control de rutina in cisnadie. Barbatul consumase alcool probabil de la primele ore ale diminetii, pentru ca la orele pranzului abia se mai putea tine pe picioare.

Dupa proba cu etilotestul, barbatul a fost condus la spital pentru a i se stabili nivelul alcoolemiei din sange. Evident, s a ales cu dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Landleri printre sasi

O noua expozitie vernisata vineri la casa artelor. Este vorba despe expozitia landleri printre sasi. Aceasta va putea fi vizitata pana pe 27 august. Expozitia spune de fapt povestea a 280 de ani de convietuire a landlerilor cu sasii si romanii de pe teritoriul Transilvaniei. Pe simezele casei artelor vizitatorii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro