Baut la volan, pe DN 1

Hila Ovidiu

Inconstienta unor soferi nu cunoaste limite. Un barbat de 35 de ani din Brasov a fost depistat de catre politistii rutieri sibieni in timp ce circula pe DN 1 mort de beat. Soferul avea o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur in aerul expirat, insa acest lucru nu l-a impiedicat sa porneasca la drum.

Iresponsabil si incontient. Asa poate fi catalogat un barbat de 35 de ani din Brasov s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost depistat conducant masina pe DN 1, in stare de ebrietate. Conducatorul auto a fost oprit pentru un control in afara localitatii Avrig, iar politistii rutieri au avut neplacuta surpriza sa constate ca soferul avea o alcoolemie de 0,95 mg/l alcool pur in aerul expirat. In ciuda actiunilor punctuale ale politistilor rutieri si in ciuda numeroaselor accidente care se produc pe fondul consumului de alcool, unii soferi se incapataneaza sa ignore regulile rutiere riscand in orice moment sa provoace adevarate tragedi in in trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sistemul National de Raportare a Incidentelor face Politia mai operativa

Politia Romana va beneficia de o crestere a operativitatii, prin scurtarea timpului de reactie si printr-o analiza mult mai eficienta a datelor cu ajutorul SNRI. Prin intermediul Sistemului National de Raportare a Incidentelor preluarea sesizarilor se va face in format electronic, profilele autorilor vor fi realizate mult mai usor, politistii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro