Batuta crunt si violata ore in sir de catre un necunoscut

Hila Ovidiu

O tanara sibianca a trait clipe cumplite in cursul noptii dintre duminica si luni. Femeia a fost batuta si violata ore in sir de catre un necunoscut. Victima a scapat ca prin minune cu viata si a fost dusa la spital. S-a deschis o ancheta iar acum oamenii legii incearca sa afle cine este violatorul pentru a-l prinde si pedepsi.

O tanara cu varsta de pana in 30 de ani a fost batuta crunt si violata ore in sir de catre un barbat. Totul s-a intamplat in noaptea dinspre duminica spre luni. Fata a fost luata cu forta de catre barbat de undeva din zona strazii Malului iar mai apoi a fost tarata pe malul Cibinului in partea dinspre poligonul de antrenament al pompierilor. Aici barbatul a batut-o, a bagat-o de cateva ori cu capul in apa pentru a-i slabi puterea si in cele din urma a violat-o. Plina de vanatai, zgarieturi si sange, victima a reusit totusi sa scape odata cu ivirea zorilor. A fost dusa la spital. Pana la momentul de fata agresorul nu a fost prins. Politistii si cei de la Parchet sunt nu au dorit sa faca declaratii pana cand nu vor avea ceva concret cu privire la violator. Singura informatie oficiala este cea conform careia a fost deschis un dosar pentru viol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajari in constructii si soferi!

SOCIETATE COMERCIALA DIN SIBIU ANGAJEAZA: FIERARI, ZIDARI, DULGHERI, INSTALATORI OFERIM SALAR INTRE 500 SI 1000 DE EURO/LUNA SE ASIGURA CAZARE INFORMATII LA TEL: 0737 789 374 SOCIETATE COMERCIALA DIN SIBIU ANGAJEAZA: SOFERI PROFESIONISTI CAMIOANE MAN, MECANIC DESERVENT, INCARCATOR FRONTAL OFERIM SALAR INTRE 500 SI 1000 DE EURO/LUNA SE ASIGURA CAZARE […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro