Batrana accidentata in timp ce incerca sa traverseze neregulamentar

Hila Ovidiu

Graba si neatentia fac victime. O femeie a ajuns sub rotile unei masini dupa ce a incercat sa traverseze undeva in zona intersectiei strazilor Calea Cisnadiei si Anton Pann. Victima a Victima a fost preluata de un echipaj SMURD.

O femeie a ajuns la spital dupa ce a incercat sa traverseze neregulamentar strada la intersectia dintre Calea Cisnadiei si Anton Pann. Femeia a sarit de undeva dintre masinile parcate si nu a mai putut fi evitata de conducatorul auto. Victima are undeva la 70 de ani.

Femeia a fost preluata de un echipaj SMURD si dusa la spital. Politistii le recomanda tuturor participantilor la trafic sa dea dovada de prudenta. Soferii au obligatia de a acorda prioritate pietonilor la treceri iar cei din urma au obligatia de a traversa numai prin locuri special amenajate si semnalizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hot prins la 3 luni dupa comiterea faptei

Hot prins la aproximativ 3 luni de la comiterea faptei. Vorbim despre un barbat de 32 de ani acuzat ca a furat un rucsac dinr-o pensiune sibiana. Infractorul a fost retinut si prezentat judecatorilor cu propunere de arestare preventiva. Un barbat in varsta de 32 de ani a incaput pe […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro