Batalie pentru biletele de tratament oferite de Casa de Pensii

Hila Ovidiu

Mai bine de 1500 de sibieni viseaza sa prinda un bilet de tratament in statiunile balneoclimaterice din tara noastra. Oferta de bilete pusa pana acum la dispozitia judetului nostru de catre Casa Nationala de Pensii Publice este insa insuficienta. Casei de |Pensii Sibiu i-au fost alocate pana acum doar putin peste 160 de bilete.

Batrani, bolnavi si cu pensii derizorii care nu le permit tratamentele pe care si le fac de obicei politicienii de exemplu, pensionarii sibieni isi incearca norocul la Casa de Pensii Sibiu in speranta ca vor obtine un bilet de tratament intr-una din statiunile balneo din tara noastra. Pana la momentul de fata 1515 persoane si-au depus cereri in care solicita bilete de tratament cu plecare in lunile martie, aprilie, mai si iunie. Casa Nationala de Pensii nu a alocat judetului nostru pana acum decat un numar de 166 de bilete. Chiar si asa zilnic zeci de sibieni isi depun dosarele in speranta ca vor obtine macar de aceasta data un bilet de tratament. Cele mai solicitate statiuni din tara noastra sunt Caciulata, Calimanesti, Bazna, Buzias, Fellix, Covasna, Olanesti, Geoagiu Bai si Saturn.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Peste 160 de dascali sustin joi definitivatul

Mai bine de 160 de tineri dascali intra joi in febra examenelor. Vor sustine examenul de definitivat. Examenul de definitivat confera statutul de cadru didactic definitiv in invatamant fara de care niciun profesor nu poate avansa in cariera didactica. Pentru sesiunea din acest an a concursului s-au inscris 181 de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro