Baschetbalistii sibieni au antrenor nou

Hila Ovidiu

CSU Sibiu are un nou antrenor. Este vorba despre Miodrag Perisic fostul antrenor al clubului de la Cluj. Acesta a semnat un contract pe doi ani si jumatate si spera sa obtina alaturi de baschetbalistii sibieni rezultate cat se poate de bune.

De la inceputul acestei saptamani CSUAtlassib Sibiu are un nou antrenor. Anuntul a fost facut luni in cadrul unei conferinte de presa. Noul antrenor nu este pentru prima oara la carma unei echipa romanesti. Acesta a mai antrenat si echipa clujeana de baschet. La Sibiu tehnicianul sarb a venit cu planuri mari. Acesta spera sa obtina rezultate cat mai bune. Miodrag Perisic a avut luni primele antrenamente cu echipa. Acesta a semnat un contract valabil pentru doi ani si jumatate. De-a lungul timpului Perisic a mai antrenat pe mleaguri mioritice CS Otopeni si echipa Clujului. In urma cu un an sarbul a fost declarat antrenorul anului in Liban.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spectacol special de 1 Decembrie

Filarmonica de stat Sibiu pregateste un psectacol desosebit pentru data de 1 Decembrie. Sambata iubitorii de muzica simfonica dar si de istorie pot retrai cele mai importante momente din vremea lui Mihai Viteazu prin intermediul sunetelor produse de instrumentele muzicale. Accesul la spectacol se face pe baza de invitatii. Acestea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro