Baronul Brukenthal…inapoi la Sibiu

Hila Ovidiu

Baronul Brukenthal s-a reintors la Sibiu. Insotit de conti si contese, celebrul prsonaj s-a plimbat duminica seara pe un jilt aurit prin tot centrul orasului in aplauzele multimii extaziate. Acesta a fost primul moment cultural in aer liber ce deschide seria de evenimente dedicate programului Sibiu Baroc Update. Intitulat “Parada baroca. Intrarea in oras a baronului Brukenthal” evenimentul a purtat semnatura asociatiei “Sibiu 1191”.

Centrul Sibiului s-a transformat din nou in scena duminica seara. Un spectacol de zile mari, cu mai multe care alegorice, sute de performeri, muzica si animatie specifica erei baroce, costume de epoca si nelipsitele show-uri pirotehnice au facut deliciul spectatorilor si au marcat momentul intrarii baronului Brukenthal in oras. Spectacolul a deschis seria de evenimente ce marcheaza anul baroc si a fost organizat de catre Asociatia Sibiu 1191. Show-ul a fost unul de zile mari, iar publicul a fost in delir. Manifestarile au avut loc pe traseul Bulevardul Victoriei-Bulevardul Nicolae Balcescu iar mai apoi Piata Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mic dejun al barbatilor la Biserica Evenghelica

Biserica Evanghelica din Sibiu continua un obicei devenit deja traditie. La sfarsitul saptamanii trecute s-a desfasurat cel de-al doilea Mic Dejun al Barbatilor din acest an. Cei aproximativ 30 de participanti au asistat la o dezbatere pe tema azilului si exilului. Biserica Evanghelica din Sibiu continua cu succes un obicei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro