Barbatii, preocupati de frumusete precum femeile

Hila Ovidiu

Credeati ca doar doamnele si domnisoarele petrec ore intregi in saloanele de infrumusetare??? Daca da, v-ati inselat! Si barbatii sunt la fel de interesati de aspectul fizic. Sunt tot mai multi domni care trec pragul saloanelor si solicita servicii de epilat sau cosmetica!  Daca pana acum doar reprezentantele sexului frumos petreceau ore in sir in saloanele de infrumusetare in zilele noastre tot mai multi barbati se arata interesati de aspectul lor fizic. Ba mai mult, sunt dispusi sa petreaca ore in sir in saloanele de cosmetica si sa se bucure de rasfat in toata regula, sau din contra, pentru a arata bine sa apeleze la proceduri destul de dureroase cum ar fi epilatul cu ceara.
Cosmeticienii spun ca in aceasta perioada de inceput de primavara au de lucru de dimineata pana seara iar clientii care le trec pragul sunt in egala masura barbati si femei. Cei mai multi domni sunt interesati de serviciile de manichiura si pedichiura, de pensat sau de tratamente cosmetice faciale si chiar de epilat pe diferite zone ale corpului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Constructorii, cersetorii si soferii, amendati de Politia Locala

Soferii care nu parcheaza regulamentar, constructorii care nu respecta autorizatiile de construire si cersetorii in atentia politistilor locali. Oamenii legii au dat in doar o saptamana 230 de amenzi. Cea mai mare sanctiune aplicata este de 2500 de lei. Politistii locali s-au pus pe treaba. Este cea de-a treia saptamana […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro