Barbat injunghiat in Piata Mare

Hila Ovidiu

O femeie si-a injunghiat fostul sot in Piata Mare. Barbatul a ajuns la spital iar agresoarea, mama a trei copii, a fost retinuta de catre politisti.

Dupa o cearta zdravana in Piata Mare a Sibiului o femeie in varsta de 22 de ani si-a injunghiat fostul sot. Barbatul in varsta de 53 de ani, ranit la brat, a fost transportat de urgenta la spital unde a fost operat.

Dupa interventia chirugicala starea de sanatate a victimei este una buna.

In incercarea de a scapa din mainile politistilor agresoarea le-a spus oamenilor legii ca are acasa, de fapt inchisi in casa si nesupravegheati 3 copii. A fost momentul in care oamenii legii au intrerupt ancheta si au mers insotiti de femeie la domiciliul acesteia. Cum in casa nu era nici urma de copil, agresoarea a fost nevoita sa le spuna politistilor ca, doi dintre copii, mai mari ca varsta sunt la o ruda iar cel de-al treilea este internat in spital. Femeia a fost retinuta, este cercetata penal pentru lovire si alte violente iar in cursul acestei zile a fost prezentata instantei cu propunere de arestare preventiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trenul Regal opreste la Sibiu !

Sibiul este pentru prima oara inclus in turul facut de catre Familia Regala cu Trenul Regal. Anul acesta, de 1 Decembrie, membrii casei regale si invitatii lor vor circula pe ruta Sinaia-Bușteni-Predeal-Brașov-Codlea-Făgăraș-Avrig-Sibiu. La calatoria anuala a Trenului Regal de 1 Decembrie vor lua parte Altetele Regale Principesa Margareta, Principele Radu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro