Barbat in stare grava la spital dupa ce a cazut in Cibin

Hila Ovidiu

Cibinul continua sa faca victime. Un barbat a ajuns in stare extrem de grava la spital dupa ce a cazut in rau in zona pietei Cibin. Medicii sunt rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire. Pana la momentul de fata nu se stie cu exactitate cum a ajuns barbatul in rau.

Pompierii sibieni au fost solicitati in cursul dupa-amiezei de marti sa intervina pe raul Cibin, in zona pietei cu acelasi nume, pentru a scoate un barbat cazut in apele raului. Pana la momentul de fata nu se stie cu exactitate ce s-a intamplat cu omul si cum a ajuns acesta in apa. Cert este ca a fost vazut de catre un trecator iar acesta a sunat imediat la 112. La momentul la care au ajuns salvatorii barbatul era in stop cardio-respirator. A fost resuscitat cu succes si transportat de urgenta la spital. Omul este insa in stare grava iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor lui de supravietuire. Este internat pe sectia de terapie intensiva, inconstient. Surse medicale spun ca are foarte multa apa in plamani.

In cauza a fost deschisa o ancheta pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea incidentului.

Weekendul trecut Cibinul a facut inca o victima. Este vorba despre un barbat care a incercat sa traverseze raul cu caruta. Din pacate pentru acesta medicii nu au mai putut face nimic. Victima a fost gasita decedata dupa 24 de ore de cautari pe rau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proiecte in valoare totala de 900 de mii de lei pentru eficienta si integritatea Consiliului Judetean

Consiliul Judetean isi creste performantele si integritatea pe bani europeni. Au fost castigate 2 proiecte in acest sens. Valoarea totala a acestora este de peste 900.000 de lei. Primul proiect, intitulat “Spre o administratie publica performanta”, are o valoare de aproximativ 578 de mii de lei si urmareste dezvoltarea si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro