Barbat impuscat cu un pistol cu bile de cauciuc, pe fondul unui conflict mai vechi cu agresorul

Hila Ovidiu

Scene demne de filmele western, in weelend, la Sibiu. Un barbat a fost impuscat cu un pistol cu bile  de catre un alt sibian cu care avea un conflict mai vechi. Victima a fost externata in cursul zilei de luni insa medicii il vor tine sub supraveghere intrucat este posibil sa aiba nevoie de o operatie chirurgicala pentru vindecarea ranii.

Sibianul impuscat spune ca totul s-a petrecut in noaptea de sambata spre duminica. Omul, intr-un taxi fiind, avand un conflict anterior cu agresorul, a coborat din masina in incercarea de a vorbi cu acesta sa ii lase sora in pace. Este foarte posibil ca posesorul pistolului sa se fi speriat si, in disperare de cauza, sa fi tras. Cert este ca, barbatul in varsta de aproxiamativ 40 de ani care coborase din taximetru s-a ales cu o plaga impuscata la picior.

Victima este acum hotarata sa isi dea in judecata fostul prieten. Recunoaste insa ca desi cel care l-a impuscat i-a amenintat familia in repetate randuri, nu a depus plangere la politie.

La momentul de fata barbatul se afla in afara oricarui pericol. Vindecarea ranii insa va mai dura. Exista inclusiv posibilitatea unei noi interventii chirurgicale.

Se pare ca dupa ce a tras, barbatul a mers singur la Politie unde le-a povestit oamenilor legii versiunea sa de poveste asupra incidentului. In cauza se fac acum cercetari pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Centrul orasului, cucerit de personaje de basm si animatie

Minionii si Pasarile exotice au pus stapanire marti seara pe centrul Sibiului. Cele doua spectacole de arta stradala au strans sute de spectatori. Artistii au fost rasplatiti cu ropote de aplauze. Primii care au facut deliciul publicului au fost simpaticii Minioni. Au dat viata indragitelor personaje 3 artisit ai unei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro