Barbat gasit mort pe drum

Hila Ovidiu

Moarte suspecta la Sibiu. Un barbat a fost gasit fara suflare pe drumul catre Crint. Trulul neinsufletit a fost luat de catre cei de la Medicina Legala.

Un barbat de aproximativ 60 de ani a fost gasit de un trecator zacand inconstient pe drumul ce duce catre cabana Ocolului Silvic Poiana Soarelui. Speriat trecatorul a sunat la 112. In scurt timp s-au deplasat la fata locului politisti, salvamontisti si bineinteles echipaje SMURD. Ajunsi la fata locului salvatorii nu au mai putut face insa nimic decat sa constate decesul barbatului.

Trupul neinsufletit al barbatului a fost ridicat de catre cei de la Medicina Legala. E presupune ca este vorba despre un cioban. Pana la momentul de fata nu se stie daca barbatul avea pe trup urme de violenta si nici cauza decesului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Membrii Societatii Academice de Antropologie si-au dat intalnire la Sibiu

Filiala Sibiu a Societatii Academice de Antropologie a sustinut vineri un simpozion cu tema „Antropologie si educatie” Evenimentul a fost dedicat personalitatii lui Gheorghe Lazar. Editia din acest an a intalnirii Societatii Academice de Antropologie a fost dedicata celui care a fost Gheorghe Lazar. In cadrul simpozionului si-au prezentat lucrarile […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro