Barbat decedat la spital dupa ce i s-a facut rau pe strada

Hila Ovidiu

Barbatul gasit lesinat pe strada la inceputul acestei saptamani in zona Pietei Cibin a decedat. Omul a facut si un al doilea stop cardio-respirator in urma caruia medicii nu i-au mai putut salva viata.

Luni, in jurul orei 10.40, un echipaj SMURD a fost solicitat sa intervina in zona Pietei Cibin pentru a acorda ajutor medical de urgenta unui barbat cazut in strada. La momentul ajungerii salvatorilor la fata locului barbatul era in stop cardio-respirator. Echipajul SMURD a reusit resuscitarea sibianului iar acesta a fost dus de urgenta la spital. Aici a suferit un al doilea stop cardio. Din pacate acesta nu a mai putut fi resuscitat.

Acesta este cel de-al doilea caz de om cazut in strada soldat cu deces in mai putin de doua saptamani. In cursul saptamanii trecute un alt barbat, in varsta de aproximativ 66 de ani, om al strazii a fost gasit mort intr-o statie de autobuz din zona Mihai Viteazu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O noua metoda de frauda informatica

Hotii au renuntat la furturile mici, de bani si obiecte de prin buzunare si au trecut la furturi informatice! In doar un an de zile hotii au dat lovituri in valoare de 14 mii de euro si 11 mii de dolari. La acestea se adauga operatiuni blocate la timp in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro