Bani pentru tinerii fermieri

Hila Ovidiu

Agenţtia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit deschide in perioada 1 – 29 iunie 2012 sesiunea pentru depunerea proiectelor de instalare a tinerilor fermieri prin Masura 112 din cadrul Programului National de  Dezvoltare Rurala 2007 – 2013. Fondurile nerambursabile disponibile in aceasta sesiune depasesc 120 de milioane de lei.

Tinerii fermieri mai au o sansa ca sa primesca bani europeni nerambursabili pentru a-si pune pe picioare afacerea. Sumele pe care pot pune tinerii intreprinzatori nu sunt deloc de neglijat, insa au destinatii exact stabilite.

Fondurile nerambursabile disponibile in aceasta sesiune, pentru finantarea proiectelor aferente Masurii 112 sunt de 120.886.096 de euro, fiind alocati acum toti banii disponibili pana la finalul perioadei de finantare, respectiv 2013. Selectia proiectelor in vederea acordarii finantarii se va realiza conform criteriilor de selectie publicate in Ghidul Solicitantului, disponibil gratuit pe pagina de internet www.apdrp.ro . Solicitantii de fonduri europene nerambursabile care depun proiecte pentru „Instalarea tinerilor fermieri” si doresc sa verifice indeplinirea criteriilor de selectie, pot  consulta formularele specifice Manualului de Procedura pentru evaluare selectare, de asemenea, disponibil pe pagina de internet www.apdrp.ro, in cadrul sectiunii „Informatii utile”, subsectiunea „Proceduri de Lucru pentru PNDR”. Din 2008 pana in acest moment, la nivelul judetului Sibiu au fost depuse 113 proiecte pe aceasta masura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mobilizare generala impotriva capuselor

Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Sibiu i-a atitudine in problema capuselor. Institutia a desfasurat in ultimele saptamani o serie de actiuni care se inscriu in cadrul programului de limitarea efectelor infestatiei cu capuse, vector principal de transmitere a bolii Lyme si a encefalitei de capuse la om. Inspectorii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro