Bani pentru spitale

Hila Ovidiu

Consiliul Judetean continua investitiile in cladirile existente ale unitatilor medicale. Spitalul judetean va primi bani atat pentru continuarea lucrarilor deja incepute cat si noi investitii. Bani vor primi si cei de la Pneumoftiziologie sau Psihiatrie.

Conducerea Consiliului Judetean Siobiu a anuntat ca din bugetul pe anul 2017 nu vor fi finantate doar stufiile necesare pentru construirea unui nou spital ci vor fi continuate si investitiile deja incepute. Ba mai mult vor fi demarate si noi lucrari. Per total pentru spitalele din judet a fost prevazuta suma de mai bine de 21 de milioane de lei. Acesti bani vor merge catre Spitalul Judetean, Spitalul de Boli Pulmonare si Spitalul de Psihiatrie.

O suma importanta, 4,5 milioane de lei, va merge catre Spitalul de Pneumoftiziologie. Aici va fi reabilitat pavilionul 1 din cadrul unitatii medicale. Sunt prevazute si investitii noi. O parte dintre acestea se vor realiza cu bani de la bugetul judetului iar altele vor fi demarate cu bani europeni. Tot la capitolul investitii noi intra si reabilitarea si modernizarea pavilionului central de la Psihiatrie pentru care a fost alocata suma de 4,44 milioane de lei. Alti 1,5 milioane au fost alocati pentru sectia de la Boita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Director nou la Tursib

Societatea de transport public are un nou director. Fostul director, Adrian Popa a predat stafeta dupa 3 mandate consecutive. Noul numit in functia de director general este Dan Căprariu. Consiliul de Administratie al societatii de transport public Tursib a desemnat saptamana aceasta un nou director general care sa conduca societatea. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro