Bani pentru sarmani

Hila Ovidiu

Concert de caritate la Sala Thalia!  Manuela Golescu si Costel Busuioc au cantat duminica seara pentru copii nevoiasi. Concertul care a durat mai bine de 2 ore a ajuns la sufletul sibienilor prezenti la manifestare.

Spectacolul de Caritate a avut loc Duminica seara. Sala a fost plina de sibieni, care la iesire au donat bani pentru copiii din Centrele de Plasament. Cei prezenti au fost uimiti de tenorul Costel Busuioc si cea mai buna voce feminina a ortodoxiei romane, Manuela Golescu. Spectacolul de Caritate a fost organizat de Mitropolia Ardealului cu scopul de a strange fonduri pentru Centrele de Plasament din Sibiu. La finalul concertului, Mitropolitul Ardealului le-a vorbit oamenilor de la balcon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pelerinaj de florii

Peste doua sute de credinciosi au  participat sambata  la pelerinajul de Florii organizat de Mitropolia Ardealului. La procesiune au participat sibieni veniti de la toate bisericile din oras. Pelerinii au trecut pe la mai multe biserici din Sibiu, de unde li s-au alaturat alti credinciosi. Seara, ei au participat  la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro