Bani pentru premianti

Hila Ovidiu

Ati luat media 10 la BAC sau Evaluarea Nationala? Primiti bani de la Guvern pentru asta. Premiile sunt de 2 mii respectiv 3 mii de lei. Anul acesta la Sibiu 3 elevi au obtinut media maxima la Evaluarea Nationala iar la Bac o singura eleva a reusit aceasta performanta.

rezultate_bacalaureat-28886

Inca o veste buna pentru elevii de … media 10. Dupa ce au fost felicitati de toata lumea pentru performantele obtinute la Evaluarea Nationala sau la BAC, iata ca si Guvernul s-a gandit sa-i recompenseze. Tinerii vor primi sume de bani pentru performantele lor. Decizia a fost luata chiar in cursul acestei zile in sedinta de Guvern. La nivel de tara vor fi premiati 225 de elevi care au reusit sa obtina media 10 la Evaluarea Nationala si 104 absolventi de liceu care au iesit din examenul de maturitate cu media maxima posibila in Romania. absolventii de clasa a VIII-a care au teminat cu 10 for primi cate 2 mii de lei de persoana, iar cei care au luat media 10 la examenul de bacalaureat vor primi cate 3 mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ucis din propria vina

Accident grav pe DN1 in apropiere de Miercurea Sibiului. Un pieton neatent si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de o masina care circula regulamentar. Politistii recomanda pietonilor sa fie atenti atunci cand traverseaza strada, iar soferilor sa respecte regulile de circulatie. Accidentul s-a petrecut cu doar cateva minute […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro