Bani pentru fermieri

Hila Ovidiu

Aproape 15 mii de fermieri din judet primesc subventii pentru culturi de teren arabil si pajisti. Sumele se acorda pentru o suprafata de peste 162 de mii de hectare.

inxReprezentantii APIA spun ca se acorda plati fermierilor pentru culturi in teren arabil, fibra, canepa pentru fibra, tutun, hamei, sfecla de zahar, orez, zone defavorizate, pajisti cu valoare naturala, pajisti agricole traditionale, pajisti importante pentru pasari, culturi verzi, agricultura ecologica, pajisti importante pentru fluturi si terenuri arabile protejate ca zone de hranire pentru gasca cu gat rosu. Beneficiarii sunt cei care solicita aceste ajutoare indiferent de faptul ca sunt proprietari sau arendasi. In total s-au dat bani pentu o suprafata de 160 de mii de hectare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Amenzi pentru vitezomani

Peste 500 de sibieni s-au ales in acest weekend cu amenzi usturatoare de la politistii rutieri. Vorbim despre soferi care au calcat prea tare pedala de acceleratie. Tot din aceeasi cauza 35 dintre ei au devenit pietoni dupa ce le-a fost suspendat permisul. Per total de vineri si pana duminica […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro