Bani pentru evenimentele culturale

Hila Ovidiu

Si consiliul judetean da bani, dar pentru proiecte culturale. Cei interesati isi pot depune dosarele pana in data de 2 martie. Anul trecut au fost finantate 45 de evenimente culturale care au avut loc in judet.

cj cultOperatorii culturali au la dispozitie cateva saptamani bune pentru a-si depune proiectele. Data limita este 2 martie. Dosarele se depun la Centrul de Informatii pentru Cetateni din cadrul Consiliului Judetean Sibiu. Pe site-ul institutiei au aparut deja documentele necesare pentru cei care isi doresc finantare nerambursabila. Prioritate la finantare vor avea acele proiecte care adup pluridisciplinaritate si diversitate culturala.
Si cei care vor sa depuna proiecte pentru agenda sportiva o pot face. Anul trecut pe cultura au fost depuse mai bine de o suta de proiecte. 45 dintre acestea au si fost finantate de catre Consiliul Judetean. Valoarea finantarilor a fost de 350 de mii de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se depun proiectele pentru agenda sportiva

Municipalitatea sibiana primeste proiecte pentru agenda sportiva a avestui an. Dosarele pentru finantare se pot depune pana in data de 19 februarie. Anul acesta s-a alocat pentru finantarea evenimentelor sportive suma de 3 milioane de lei. Cei interesati trebuie sa isi descarce de pe site-ul primariei ghidu de finantare si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro