Bani pentru dascali

Hila Ovidiu

Veste buna pentru dascali! Pana la finele saptamanii lucratoare vor primi in conturile personale cate 700 de lei, bani cu care isi pot cumpara carti sau pot participa la cursuri dezvoltare personala si profesionala.

indeDascalii pot incepe deja sa isi frece mainile a profit. Pana vineri cel tarziu vor avea in conturi cate 700 de lei, bani pe care ii pot cheltui dupa bunul plac, in scopul dezvoltarii personale. Asta inseamna ca isi pot cumpara carti, pot participa la cursuri, sau ii pot folosi ca diurna pentru calatoriile de schimb de experienta. Numai in judetul Sibiu vor benficia de aceste sume 5 mii de profesori. Banii vor ajunge de la Ministerul Educatiei in conturile inspectoratelor scolare din tara si mai departe de la acestea direct in conturile angajatilor din invatamant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Proxenet arestat preventiv

La 19 ani era proxenet cu acte in regula. Vorbim despre un cisnadian care a racolat 11 tineri din judet si i-a convins sa intretina raporturi sexuale cu diferiti barbati in schimbul unor sume de bani. Tanarul a fost prins de catre politistii de la Investigatii Criminale si a fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro