Banciu, inlocuit cu Sovaiala

Hila Ovidiu

Consiliul Judetean are de noi un nou vicepresedinte. Ioan Banciu a fost eliberat din functie. Decizia a fost una politica.

29.01.2015 15:18Ioan Banciu a fost inlocuit din postul de vicepresedinte al Consiliului Judetean. Masura a venit dupa ce in consiliu s-a format o noua majoritate politica. 18 consilieri au spus “da” inlocuirii lui Banciu. Cel care a fost numit in locul sau este Constantin Sovaiala. Inainte de a se trece la vot insa au avut loc dezbateri din care au iesit scantei. Pe de-o parte seful administratiei judetene, Ioan Cindrea a incercat sa isi apere colegul de partid, iar pe de alta parte, consiliera Daniela Campean a iesit in contraatac. Ioan Banciu a facut apel la fostii sai colegi sa isi dea in continuare interesul pentru binele judetului. Constantin Sovaiala a fost validat in functia de vicepresedinte. Acesta a mai detinut aceasta functie in perioada 2009-2012.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se depun proiecte pentru agenda culturala

De vineri a inceput depunerea de proiecte pentru agenda culturala. Cei interesati pot depune proiectele pana la finele lunii februarie. Suma totala alocata e municipalitate este de 35 de milioane de lei la care se adauga 6,6 bani pentru proiectele de pe agenda culturala Municipalitatea a alocat in acest an […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro