Baia Populara-110 ani

Hila Ovidiu

Azi s-au implinit 110 ani in care Baia Populara Sibiu ofera servicii sibienilor. Cladirea a pastrat aspectul initial insa serviciile au fost modernizate in permanenta. Cei care au i-au trecut pragul joi au avut ocazia de a se bucura de serviciile Baii fara sa ii coste absolut nimic, iar pe deasupra, au si putut vizita complexul.

11.12.2014 11:41

Baia Populara Sibiu a implinit joi 110 ani de existenta. Putini sunt insa cei care stiu care este adevarata poveste a complexului de servicii. De serviciile complexului beneficiaza cam 5-6 mii de clienti lunar. Printre cei care au invatat sa inoate la Sibiu se numara cei mai mari campioni de natatie ai Romaniei dar si presedintele ales. De-a lungul timpului baia si-a pastrat totusi functiile traditionale. A suferit insa modernizari complexe. Chiar si acum la ceas aniversar este in proces de modernizare. Cei care beneficiaza de serviciile baii spun ca sunt cat se poate de multumiti. Cu prilejul aniversarii, complexul de servicii a instalat o noua stema pe fatada cladirii. Este vorba despre o lebada, simbol gasit din intamplare pe acoperisul cladirii. Aceasta cantareste 250 de kilograme si este ecologica, functionand doar cu ajutorul unui panou solar.
Baia Populara ascunde insa si elemente sau obiecte vechi de peste o suta de ani. Unul dintre aceste obiecte este masina de calcat. Masina a fost acum inlocuita cu aparatura moderna, insa cei de la Baia Populara spun ca isi doresc sa gaseasca un restaurator pentru obiectul vechi de peste o suta de ani si sa il introduca ulterior in circuitul turistic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vacanta prelungita pentru bugetari

Bugetarii s-au ales cu inca doua zile libere de la Guvern. Acestia vor sta acasa in 24 si 31 decembrie. Daca isi vor lua concediu in zilele de 29 si 30 decembrie, angajatii de la stat se aleg cu un sejur de…fix 12 zile!!! Legea spune ca bugetarii ar trebui […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro