Bagati la „racoare”

Hila Ovidiu

5 persoane au fost retinute in ultimele 24 de ore de catre politistii sibieni. In doua cazuri este vorba despre urmariti national pentru executarea pedepsei cu inchisoarea. Celor doi li se adauga si 3 minori suspectati de furt din locuinte.

indPrimul ghinionist a ajuns pe mana politistilor din Selimbar. Este un barbat de 51 de ani din Slimnic condamnat la inchisoare pentru infractiuni rutiere. Cel de-al doilea retinut, este un urmarit national. Vorbim despre un botosanean de 37 de ani prins de politistii din Cristian. Barbatul a fost condamnat la inchisoare pentru savarsirea infractiunii de abandon de familie. Tot in ultimele 24 de ore oamenii legii au pus mana si pe 3 minori cu varste de 16 si 17 ani banuiti ca in perioada septembrie-noiembrie 2014 au comis mai multe furturi din locuinte si societati comerciale din Medias. Minorii au fost prezentati in cursul acestei zile Parchetului de pe langa Judecatoria Medias cu propunere de arestare preventiva pentru infractiuni de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari pe Bulevardul Mihai Viteazu

Atentie soferi! Se lucreaza pe Bulevardul Mihai Viteazu. Interventiile la carosabil se vor efectua sub trafic si vor dura pana in 11 noiembrie. Circulati cu prudenta pe Mihai Viteazu! Pe una dintre ele a fost frezat asfaltul si se va interveni pentru asterenerea unui nou strat de uzura. Vizat de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro