Bac… cu surprize

Hila Ovidiu

30 la suta dintre persoanele care au sustinut prima proba orala de bacalaureat ar fi obtinut maxim nota 7 daca nu ar fi primit calificative. Din cei peste 3200 de examinati doar putin peste 50 la suta au fost catalogati experimentati. Si asta in conditiile in care biletele cu subiecte contineau variante cel putin accesibile ca nivel de dificultate.

Bacul de anul acesta a debutat cu surprize. La prima proba orala un tanar a fost dat afara din examen dupa ce a fost prins utilizand telefonul mobil, iar subiectele de examen au dat batai de cap mai multor candidati. Din cei mai bine de 3 mii de sustinatori ai primei probe orale de bac, doar putin peste 50 la suta au reusit sa obtina calificativul maxim. Alti 30 la suta dintre examinati ar fi fost insa la limita promovarii daca ar fi primit note. Si asta in conditiile in care tinerii au avut de citit cu voce tare un text dat, de intonat, de interpretat sau de analizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Autoturism in flacari

O sibianca a tras o spaima sora cu moartea dupa ce autoturismul pe care il conducea a luat foc, in trafic. Desi pompierii au intervenit repede, instalatia electrica a masinii a fost distrusa, iar interiorul cabinei a fost afectat de praful de la extinctoare. Istoria se repeta. Inca un autoturism […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro