Avertizari meteo de vreme rea

Hila Ovidiu

Iarna face ravagii in Romania. Meteorologii au emis doua avertizari de cod galben si chiar portocaliu. Primul dintre ele intra in vigoare in aceasta noapte iar cel de-al doilea este valabil pe parcursul zilei de 6 ianuarie.

Prima atentionare, cea de cod galben, intra in vigoare la ora 22.00 si este valabila pana in 6 ianuarie la ora 20.00. In acest interval aria ninsorilor se va extinde si va cuprinde 15 judete total sau partial. De acest cod va fi afectata si partea de sud a Sibiului. Sunt vizate ninsori inseminate cantitativ si pe alocuri chiar viscol. In zonele montane vantul va sulfa cu putere si va viscoli zapada. Atentionarea din cursul acestei zile pare sa fie insa mai nimic pe langa cea de cod portocaliu care intra in vigoare in 6 ianuarie la ora 02.00 si ramane activa pana la ora 18.00. Vizate sunt Capitala dar si judetele Ilfov, Teleorman, Giurgiu, Ialomita, Calarasi, Constanta, Buzau, Braila, Galati, Tulcea si Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prima confirmare de gripa la Sibiu

Avem primul caz confirmat de gripa la Sibiu. Victima este o adolescenta in varsta de 14 ani! In timp ce in Bucuresti este o adevarata epidemie de viroze, la Sibiu a fost confirmat primul caz de gripa. Este vorba despre o tanara in varsta de 14 ani diagnosticata cu virusul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro