Avertizare de vreme rea

Hila Ovidiu

Se strica vremea! Meteorologii au emis o informare de instabilitate atmosferica accentuata. Informarea este valabila pana in 13 mai la ora 21.00.

Meteorologii au emis o avertizare de instabilitate atmosferica accentuata ce a intrat in vigoare joi la ora 18.00 si va fi valabila pana vineri la ora 21.00. In acest interval orar sunt asteptate ploi insemnate cantitativ ce pe alocuri pot ajunge si pana la 40 de litri pe metrul patrat. Temperaturile vor scadea si este posibil sa se produca si grindina. Pe parcursul zilelor de sambata si duminica instabilitatea atmosferica se va manifesta accentuat in zonele intracarpatice cu precadere la deal si la munte. Ploi vor mai fi semnalate si in cursul zilei de luni cand maximele de la Sibiu vor fi de cel mult 15 grade. De marti insa vremea se incalzeste, cerul va fi variabil pana joi. De vinerea viitoare sunt anuntate noi ploi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Zilele Colegiului Independenta

Incepand de joi si pana sambata 14 au loc Zilele Colegiului Independenta. Cu acest prilej se desfasoara si un Targ de Oferte Educationale. Mai multe instituţii şcolare din întreg judeţul au deschis standuri expoziţionale prezentându-şi oferta pentru învăţământul profesional de 3 ani în următorul an şcolar. Standurile expoziţionale sunt amplasate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro