Avertizare de canicula

Hila Ovidiu

Vremea trece de la o extrema la alta. Dupa ce saptamani la rand soarele a fost scump la vedere, in aceste zile se instaleaza conicula. In acest sens a fost emisa si o avertizare meteo pentru perioada 19-22 iunie cand temperaturile pot trece si de 36 de grade Celsius.

Am scapat de ploi, iar acum ne paste canicula. Meteorologii au emis o avertizare de canicula pentru intreg teritoriul Romaniei. Nici Sibiul nu va face exceptie, asa ca intre 19 si 22 iunie la orele dupa amiezei este posibil sa ne trezim si cu temperaturi de peste 35 de grade Celsius. In aceste conditii medicii ne recomanda sa iesim cat mai putin din casa, sa evitam expunerea la soare si sa consumam cat mai multe lichide. Din cauza ca riscul de radiatie cu ultraviolete este unul destul de ridicat este interzisa expunerea solara neprotejata. Specialistii ne sfatuiesc ca in aceasta perioada sa purtam ochelari de soare, palarie pe cap si sa ne dam cu crema cu factor de protectie solara cat mai ridicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cu frica de moarte in san

La 59 de ani, sibianul Alexandru Stoica asteapta dintr-un moment in altul sa moara. Barbatul necesita de urgenta o operatie de bypass, care il costa 6.000 de euro. Din pacate nici el si nici sotia lui, bolnava de epilepsie, nu au niciun venit. Cei doi locuiesc pe la prieteni sau […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro