Autoturism in flacari

Hila Ovidiu

O sibianca a tras o spaima sora cu moartea dupa ce autoturismul pe care il conducea a luat foc, in trafic. Desi pompierii au intervenit repede, instalatia electrica a masinii a fost distrusa, iar interiorul cabinei a fost afectat de praful de la extinctoare.

Istoria se repeta. Inca un autoturism a fost cuprins de flacari in timp ce se afla in trafic, intr-o zona aglomerata din Sibiu. De aceasta data autoturismul se deplasa pe strada C. Noica, spre blocul plomba. La un moment dat femeia care se afla la volan a vazut cum cabina s-a umplut de fum, si a tras speriata pe dreapta. Instalatia electrica a masinii a luat foc, cel mai probabil din cauza unui scurt circuit. Trecatorii au sarit sa o ajute pe femeie si au incercat sa stinga focul cu extinctoarele pana la sosirea pompierilor. Acestia au lichidat incendiul, insa interiorul autoturismului a fost puternic afectat de foc si mai ales de pulberea din extinctoare. Din fericire soforita are asigurare si nu va suporta din buzunarul propriu toate pagubele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Impuscat la furat

Un barbat de 35 de ani din Avrig a fost impuscat de politistii de la Transporturi Feroviare, in timp ce fura cablu de pe calea feroviara. Barbatul a fost doar ranit usor, si va fi externat peste o zi. Ceilalti complici ai sai au reusit sa scape, insa plitistii sunt […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro