Autorii furtului de la “Regina Maria”, prinsi

Hila Ovidiu

In numai 24 de ore de la spargerea data la Scoala “Regina Maria” din Sibiu, politistii au reusit sa dea de urma autorilor. Oamenii legii au identificat trei copii in varsta de 13, 14 si 15 ani, principalii suspecti in acest caz. Minorii si-au recunoscut faptele, insa prejudiciul a fost recuperat doat partial.

Politistii sibieni au fost cat se poate de operativi si in numai 24 de ore i-au identificat pe autorii spargerii de la Scoala ragina Maria din Sibiu. Suspectii sunt trei minori in varsta de 13, 14 si 15 ani. Ei au patruns prin efractie in incinta scolii in noaptea de marti spre miercuri, au fortat usile mai multor incaperi, iar din interior au sustras 4 unitati de calculator si 4 monitoare precum si un aparat foto. Si, ca si cand prada nu le-a fost suficienta, copii au distrus mai mute obiecte de mobilier si material didactic. Dupa ce politistii le-au dat de urma, cei trei minori si-au recunoscut fapta, insa prejudiciul cauzat de ei a fost recuperat doar partial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Autorii furtului de la “Regina Maria”, prinsi

In numai 24 de ore de la spargerea data la Scoala “Regina Maria” din Sibiu, politistii au reusit sa dea de urma autorilor. Oamenii legii au identificat trei copii in varsta de 13, 14 si 15 ani, principalii suspecti in acest caz. Minorii si-au recunoscut faptele, insa prejudiciul a fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro