Autoaccident produs din cauza vitezei

Hila Ovidiu

O soferita in varsta de 31 de ani a fost la un pas sa isi omoare ambii copii. Femeia se afla la volan,  conducea cu viteza, a pierdut controlul masinii si s-a rasturnat in afara soselei. Accidentul a avut loc pe drumul ce leaga Sibiul de Agnita.

Politistii spun ca autoaccidentul s-a produs pe fondul neadaptarii vitezei. Ajunsi la fata locului insa oamenilor legii le-a fost aproape imposibil sa inteleaga cum a ajuns masina rasturnata, pe contrasens.

In fapt, soferita in varsta de 31 de ani, in timp ce conducea cu viteza, nu a incetitin la o curba spre dreapta si a pierdut controlul masinii.  A intrat pe sensul opus de mers si s-a rasturnat cu masina in afara partii carosabile.

In urma impactului cei doi copii ai acesteia, in varsta de 4 si 5 ani au fost usor raniti si transportati la Spitalul Luther din Sibiu. La momentul de fata micutii sunt in afara oricarui pericol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Valoarea pagubelor inundatiilor, in continua crestere

Bilantul inundatiilor creste de la o zi la alta. Conform ultimelor rapoarte numarul caselor avariate a ajuns la 93, cel al anexelor gospodaresti la 81 iar cel al podetelor la 13. La aceste pagube se mai adauga si drumuri forestiere impracticabile, fantani din care nu se mai poate bea apa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro