Au scapat, ca prin minune, nevatamati

Hila Ovidiu

2 accidente rutiere au avut loc in Sibiu in ultimele 24 de ore. Primul dintre ele s-a produs chiar in municipiu, iar cel de-al doilea in apropiere, in localitatea Selimbar.

indPrimul dintre evenimentele rutiere s-a produs la primele ore ale diminetii la intersectia dintre strazile Herman Obertt si Fabricii din municipiul Sibiu. De vina pentru producerea accidentului este un barbat de 42 de ani din municipiul Sibiu care nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar. In urma impactului dintre cele doua autoturisme a fost ranit un copil de 5 ani. Cel de-al doilea accident s-a produs pe strada Mihai Viteazu din Selimbar cand un tanar de 26 de ani din Medias nu s-a asigurat la momentul la care a vrut sa iasa din parcare si nu a vazut ca in dreptul sau se afla o masina care rula regulamentar. In urma coliziunii masina condusa regulamentar a fost proiectata intr-un autoturism parcat. In urma accidentului a rezultat o vicrima insa aceasta nu a necesitat internarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Penalizari pentru cei care nu si-au platit taxele si impozitele

Vorbind la modul serios, tot de miercuri cei care nu si-au achitat impozitul pe case, terenuri si masini platesc penalizari. Majorarile sunt de 2 la suta pe luna. Cei care si-au achitat darile catre stat pana in 31 martie au scapat de eventualele penalizari. Ba mai mult, persoanele fizice care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro