Au luat cu asalt scolile pentru a se inscrie in clasa pregatitoare sau clasa I

Hila Ovidiu

Un sfert dintre copiii care trebuie sa intre din toamna in clasa pregatitoare au fost deja inscrisi. Vorbim despre mai bine de 800 de micuti care au fost trecuti cu acte in regula pe listele institutiilor de invatamant. De asemenea alti 1500 au fost inscrisi in clasa I. perioada de inscriere a inceput lunea trecuta si dureaza pana in 16 martie.

De teama ca nu vor mai prinde locuri libere in scoli parintii au luat cu asalt institutiile de invatamant inca din prima zi de inscrieri. Aproape 900 de micuti au fost inscrisi in clasa pregatitoare si alti 1500 in clasa I. Prima runda de inscrieri a inceput lunea trecuta si se va incheia in data de 16 martie. pentru clasa pregatitoare se estimeaza ca vor fi inscrisi aproximativ 3500 de copii care vor forma 185 de clase. Un numar aproximativ egal vor merge de la toamna si in clasa I. cei care nu se inscriu in prima etapa o pot face in urmatoarele. Cea de-a doua perioada de inscriere debuteaza in 20 martie si tine pana in 27 martie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Remiza alba FCM Targu Mures - Vointa Sibiu

Meciul dintre FCM Targu Mures si Vointa Sibiu, disputat duminica pe terenul celor din Targu Mures, s-a incheiat cu 0 la 0. In ciuda ninsorii abundente meciul a avut loc, insa niciuna dintre cele doua echipe nu a reusit sa se departajeze. Pe o ninsoare demna de cele mai frumoase […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro