Au inceput evaluarile pentru clasa a IV-a

Hila Ovidiu

Elevii de clasa a IV-a au dat de greu. De miercuri au inceput probele de Evaluare Nationala. Primul examen a fost cel de limba romana.

La momentul de fata in clasa a IV-a sunt inscrisi mai bine de 3 mii de elevi in tot judetul. Acetstia au sustinut miercuri proba de limba romana. Proba de foc pentru multi dintre ei va fi cea de joi cand vor fi examinati la matematica. In 5 mari scolarii din unitatile de invatamant cu predare in limba minoritatilor nationale vor sustine probele de maghiara si germana, adica limbile materne. Examenul va avea o durata de o ora. Notele nu vor fi trecute in catalog insa vor fi folosite de catre dascali ca si punct de plecare in pregatirea copiiilor la clasa. Si parintii vor fi informati cu privire la rezultatele Evaluarii Nationale pentru clasa a IV-a. In scurt timp si cei de clasa a VI-a vor trece prin febra examenelor. Adevaratele probe de Evaluare Nationala se vor tine insa in vara de catre cei care termina clasa a VIII-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie, radar!

Politistii rutieri scot in strada radarele din dotare. Actiunile de control rutier se vor desfasura pe mai multe etape. Luni si marti politistii s-au ocupat de transportatorii de marfuri. La mijlocul saptamanii oamenii legii i-au sanctionat pe cei care au calcat prea tare pedala de acceleratie. Joi politistii isi vor […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro