Au fost prinsi pescuind ilegal

Hila Ovidiu

Noua persoane cu varste cuprinse intre 34 si 61 de ani, au fost sanctionate pentru pescuit ilegal. Jandarmii au confiscat atat plase si mai multe unelte de pescuit cat si pestele prins de autori.

In week-end, un echipaj de jandarmi si o echipa de la Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi au efectuat verificari cu privire la respectarea legalitatii pescuitului in apropierea barajelor Scoreiu, Avrig din zona localitatilor Arpasu de Jos si Porumbacu de Jos. Cele doua echipe au verificat aproximativ 50 de persoane cu privire la detinerea documentelor necesare pescuitului si a modului de efectuare a acestuia. S-au aplicat 9 sanctiuni contraventionale in valoare totala de 4500 de lei. Cele aproximativ 8 kg de peste din specia caras, gasite asupra celor implicati au fost deversate in apa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ardeeeeeeeee!!!

Supermarket in flacari! Un fost magazin alimentar din Cartierul Vasile Aron a luat foc. Se pare ca totul a pornit de la un scurt circuit electric. Incendiul a izbucnit duminica dimineata  in jurul orei 6.  Echipajele de pompieri s-au deplasat la fata locului cu trei autospeciale de lucru cu apa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro