Au depus jurământul

Astăzi, 29.05.2020 la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, s-a desfășurat în cadru restrâns, festivitatea de depunere a jurământului militar a celor trei elevi ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă ”Pavel Zăgănescu” Bodești, care își vor desfășura stagiul de practică în următoarea perioadă în cadrul Detașamentului de pompieri Sibiu.
Deși contextul actual este unul dificil, această nouă etapă în evoluția lor ca viitori pompieri profesioniști a fost trăită cu emoție și entuziasm.
Comanda inspectoratului și întregul colectivul le urează mult succes în asimilarea noilor cunoștințe, alături de specialiștii ISU Sibiu care îi vor pregătii pentru îndeplinirea cu succes a tuturor misiunilor viitoare.
Bun venit, dragi camarazi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SIBIU - Informare program SCJU Sibiu de 1 iunie

Vă informăm că în data de 1 iunie  (ziua copilului – zi liberă națională) în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu se va lucra după următorul program:   ■ În data de 1 iunie Ambulatoriului de Specialitate (Policlinica) este închis. Activitatea se va relua marți 2 iunie, după program […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro