Ati vazut acest tanar? Sunati la 112! Este un potential hot!!!

Hila Ovidiu

Politistii sibieni cer sprijinul oamenilor pentru a prinde un hot. Este vorba despre un tanar care la jumatatea lunii trecute a furat dintr-o biserica geanta unei femei. Pentru a putea da de urma faptasului oamenii legii folosesc imagini cu presupusul autor surprinse de o camera de supraveghere din zona.

Politistii cer ajutorul sibienilor pentru a pune mana pe un hot care la mijlocul lunii ianuarie a furat dintr-o biserica poseta unei femei. Oamenii legii detin si cateva imagini de pe o camera de supraveghere din zona. Acestea sunt date acum publicitatii in speranta ca cineva il poate identifica pe tanarul din poze. Cei care il cunosc pe tanarul din imagini sau l-au mai vazut pe undeva sunt rugati sa sune la 112 si sa le dea de veste oamenilor legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putin timp pentru vizitarea bolnavilor internati

Pentru a preveni propagarea virusurilor gripale reprezentantii Consiliului Judetean taie drastic din numarul de ore de vizita a pacientilor. De la 8 ore cat era inainte, incepand de joi s-a ajuns la doar 3 ore. Medicii spun ca exista si un ordin ministerial in acest sens. Dupa ce numarul de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro