Ati vazut acest baiat???

Hila Ovidiu

Politistii sibieni apeleaza la bunavointa sibienilor pentru a gasi un minor disparut. Este un copil de 13 ani care a plecat din zona localitatii Brateiu si nu a mai revenit. Daca puteti oferi orice informatie cu privire la el, sunati imediat la 112.

LUNCA IOANPiciul este cautat de catre politistii de la Investigatii Criminale. Acesta a plecat de la o stana din apropiere de Brateiu la finele lunii august. Nimeni nu stie in ce directie a luat-o sau daca a mers undeva a nume. Cert este ca pustiul nu s-a mai intors acolo. Oamenii legii fac apel catre toti sibienii care il cunosc, l-au vazut sau pot ofer informatii despre tanarul de 13 ani sa mearga la sediul politiei sau sa sune la 112 si sa spuna ce stiu. Baiatul are cam 1,50 inaltime aproximativ 35 de kilograme, ochii verzi, par saten ondulat si constitutie slaba. Are o cicatrice pe mana stanga in lateralul palmei intre degetl mare si aratator. De asemenea mai are o cicatrice obtinuta in urma unei intepaturi pe tibia piciorului stang. Nu se stie cu ce era imbracat la momentul la care a plecat de la stana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Spunet NU inselatoriilor!!!

Sibieni, nu va lasati inselati!!! Nu lasati pe nimeni sa profite de bunatatea sau de naivitatea dumneavoastra. Sfaturile nu ne apartin noua ci politistilor de la prevenire. Acestia ne dau si cateva exemple de moduri in care oameni de buna credinta au fost inselati cu sume impresionante de bani! Politistii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro