Ati vazut aceasta fata???

Hila Ovidiu

O tanara a fugit din Centrul de Plasament Tavi Bucur din Cisnadie. Pentru ca nu au reusit inca sa o gaseasca politistii fac apel la cetateni ca oricine o vede sau poate sa ofere informatii despre ea sa apeleze de urgenta 112. tanara este minora.

CIURAR MINDRA 07-01-1998De cateva zile bune politistii de la Investigatii Criminale incearca sa gaseasca o adolescenta de 16 ani care a fugit de la Centrul de Plasament Tavi Bucur din Cisnadie. Fata are cam 1,65 inaltime, constitutie corpolenta, fata ovala, ochii caprui, par saten de lungime medie si fir drept. Oamenii legii nu au putut afla cu ce era imbracata tanara la momentul disparitiei. Fata nu prezinta nici semne particulare. Pentru a o putea gasi politistii fac acum apel la cetateni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Beneficiile consumului de struguri

Toamna vine cu…parfum de struguri copti. Sunt dulci, aromati si plini de vitamine. Medicii ne recomanda sa ii consumam din plin indiferent de soi. Strugurii au inmiresmat deja mai toate pietele sibiene. Apatosi, cu bobul mic sau mare, negri sau albi, indiferent de soi in aceasta perioada sunt la mare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro