Atenție șoferi, cod galben de ninsori!

stiri redactie

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben pentru perioada 08.01, ora 12:00 – 09.01.2021, ora 04:00, ce vizează ninsori însemnate cantitativ în Munții Banatului, în Carpații Meridionali și de Curbură și local în Oltenia, nord-vestul Munteniei, precum și în sudul și sud-estul Transilvaniei.

Facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă, în special în zonele montane, să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și vor interveni unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Activităţi si sfaturi de la poliţiştii sibieni

Cercetat penal după ce a refuzat testarea alcoolscopică                  La data de 8 ianuarie, în jurul orei 0100, polițiștii din Dumbrăveni au oprit pentru control în trafic, pe str. Tudor Vladimirescu din localitate, un bărbat în vârstă de 20 de ani, din Mediaș, în timp ce conducea un autoturism.  […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro