Atentie sibieni!!!

Hila Ovidiu

A 2-a autoutilitara care ridica masini parcate ilegal a facut cunostinta cu primul microbuz.  Utilajul de ridicat masini de capacitate mare, a fost achizitionat de Primaria Sibiu si va lucra intre aceleasi ore si va practica aceleasi tarife, la fel ca primul. Diferenta este ca poate ridica de oriunde, masini de teren si microbuze, chiar si incarcate cu marfa. Primul microbuz parcat neregulamentar care a ajuns in Custodia SC Piete, a fost ridicat de la Paita Cibin si este plin cu rosii si castraveti.

Noua autoutilitara a fost achizitionata de SC Piete SA, costul fiind de 380.699 lei fara TVA. Greutatea maxima pe care o poate ridica este de 6,3 tone.  Tarifele parcticate de Serviciul Ridicari Auto din cadrul Primariei Sibiu sunt la fel ca cele practicate pana acum: 500 de lei sanctiunea, ridicarea si transportul la parcul auto, si 200 de lei pentru fiecare zi de depozitare.Masinile care nu sunt revendicate de proprietari in termen de 30 de zile vor fi declarate abandonate si valorificate de municipalitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O noua casa

In aceste zile, vor fi demarate lucrarile la hala care adaposteste ambulantele din Sibiu. Actualul garaj va fi demolat pentru ca este in pericol de a se darama. Consiliul Judetean a aprobat deja bugetul. Constructia propriu zisa a halei va incepe la 1 octombrie. Actuala hala va fi demolata si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro