Atentie, radar!

Hila Ovidiu

Poolitistii rutieri scot in strada toate radarele din dotare. Vizati in acest weekend sunt vitezomanii. Pe parcursul intregii saptamani oamenii legii au derulat actiuni de control cu caracter preventiv.

Pe langa vitezomani pot fi sanctionati si cei care efectueaza depasiri neregulamentare sau cei care nu acorda prioritate pietonilor. Asa ca daca vreti sa va pastrati permisul de conducere circulati cu mare atentie. Oamenii legii spun ca aceste actiuni au ca scop reducerea numarului de accidente rutiere produse din incalcarea normelor de circulatie.

Pe parcursul intregii saptamani politistii rutieri au fost in strada si au derulat activitati cu privire la transportatorii de marfuri si de persoane, la acordarea de prioritate pietonilor si celorlalti participanti la trafic dar si la aplicarea masurilor de siguranta pe parcursul deplasarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se fac angajari

Inceputul de luna vine cu peste o mie de oferte de angajare pentru sibienii aflati in cautarea unui loc de munca. Cele mai multe posturi disponibile sunt pentru montatori subansamble si necalificati care sa isi desfasoare activitatea in industria confectiilor. Cele mai multe posturi vacante, peste 100 pentru fiecare meserie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro