Atentie, radar!

Hila Ovidiu

Atentie, sibieni! Politistii rutieri au demarat la inceputul saptamanii o ampla actiune de  control in trafic. Primii vizati au fost cei care consuma bauturi alcoolice inainte de a urca la volan.

Intre 10 si 16 aprilie oamenii legii vor intensifica activitatile de constientizare a participantilor la trafic cu privire la pericolul la care se expun atunci cand incalca normele legale privitoare la circulatia pe drumurile publice. Zilnic pe cele mai importante artere ale judetului politistii rutieri vor avea amplasate radare in sistem cascada. In prima zi de razii vizati au fost cei care au consumat alcool inainte de a urca la volan. Au fost testati alcoolscopic toti conducatorii auto care se ocupa de transportul public de persoane. Marti este programata o noua etapa de controale. Acestea vor viza combaterea neacordarii de prioritate de trecere pietonilor si vehiculelor. Miercuri politistii vor avea in vedere biciclistii iar joi vor avea loc actiuni de combatere a abaterilor savarsite de catre pietoni. In perioada 14-16 aprilie sae vor organiza si desfasura actiuni ce ii vor viza pe vitezomani dar si pe cei care iubesc petrecerile stropite cu alcool.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ajutoare alimentare pentru cei nevoiasi

Crucea Rosie a impartit luni mai bine de 500 de kilograme de alimente persoanelor provenite din medii sociale defavorizate. Vorbim despre produse alimentare neperisabile stranse prin programul “Banca de alimente”. Cine a spus ca sibienii nu sunt generosi s-a inselat amarnic. Dovada sta faptul ca acum, in pragul Sarbatorii Pascale […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro