Atentie, radar!

Hila Ovidiu

Atentie, soferi, politistii rutieri nu au sarbatori! Oamenii legii vor fi in strada cu aparatele radar din dotare si ii vor sanctiona pe toti cei care incalca regulile de circulatie.

Chiar si de sarbatori politistii rutieri vor fi la datorie. Oamenii legii vor scoate in strada toate aparatele radar din dotare. Vizati in principal sunt vitezomanii dar nu vor scapa mai ieftin nici cei care consuma bauturi alcoolice inainte de a urca la volan.

Asa ca daca vreti sa mai aveti permis de conducere si la inceputul anului viitor nu calcati prea tare pedala de acceleratie, nu va angajati in depasiri riscante si neregulamentare, nu consumati alcool daca stiti ca trebuie sa plecati la drum si fiti atenti la pietoni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se fac angajari!

Agentii economici din judet fac  angajari pe ultima suta de metri. Pun la bataie peste 1300 de posturi vacante. Cele mai multe oferte sunt pentru operator montaj linii automate. La mare cautare sutn agentii de securitate, cei care sa se ocupe de serviciile destinate clientilor, ambalatorii manuali sau ajutoarele de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro